Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iz lige petice

U Maksimir stigla ponuda za dragulja: Novih 20 milijuna eura moglo bi kapnuti u blagajnu

Monaco navodno želi Josipa Šutala i spreman ga je platiti 20 milijuna eura

Josip Šutalo (Foto: Marko Todorov/Cropix)

Dinamo je ove zime već prodao Mislava Oršića, piše se kako Villarreal želi Dominika Livakovića, sad je navodno stigla i ponuda Monaca za Josipa Šutala, koji je spreman za njega isplatiti 20 milijuna eura.

Klub iz Monaka nedavno je prodao standardnog stopera Benoita Badiashilea za 38 milijuna eura i sad se sprema više od polovice toga iznosa prebaciti na Dinamov račun kako bi pokrpao rupu nastalu njegovim odlaskom, pišu francuski mediji.

Dominik Livaković Livakovića želi polufinalist Lige prvaka: Prodali prvog vratara, Livija žele, ali ne po toj cijeni divider

Nije poznato o kakvom će modelu isplate biti riječ, ali dobiju li Modri cijeli iznos odmah, bit će to jako dobar posao. Pisalo se početkom tekuće sezone o interesu RB Leipziga, koji bi Šutala doveo kao zamjenu za Joška Gvardiola, oni su pak nudili iznos u više rata i postotak od sljedećeg transfera.

Modrima se ne žuri

Šutalov nedavni proboj u redovima nacionalne vrste dodatno će povisiti njegovu cijenu ubuduće, a Modrima sad, po prodaji Oršića i mogućem odlasku Livakovića, nije hitno prodavati pa bi mogli s prodajom pričekati do sljedećeg ljeta, kad će, ne sumnjamo, Šutalo vrijediti još i više.

gol expired VIDEO Krovinović za Dnevnik Nove TV: "Dinamo? Nije nedostižna razlika. Leko nije strog trener" divider

Trenutačno je Anti Čačiću situacija sa stoperima prilično ugodna pa je jednog već dao Rijeci, Emira Dilavera, a Kevinu Theophile-Catherineu mogao bi se zahvaliti na koncu sezone po isteku ugovora. Ostat će u tom slučaju na Lauritsenu, Periću i dvojici Šutala pa bi jednog lako mogao prodati na ljeto i dovesti mu zamjenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider