Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
uskočili u utrku

Livakovića želi polufinalist Lige prvaka: Prodali prvog vratara, Livija žele, ali ne po toj cijeni

Španjolski mediji pišu kako je Dominik Livaković na radaru španjolskog VIllarrreala.

Dominik Livaković (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Golman hrvatske reprezentacije i zagrebačkog Dinama Dominik Livaković bio je jedan od igrača koji su obilježili Svjetsko prvenstvo u Katru pa je jasan ogroman interes koji će ovog siječnja vladati za jedinicu Modrih.

Iako se posljednjih dana intenzitet objava o novim interesentima za njegove usluge malo smanjio, sad španjolski Relevo javlja kako se Villarreal raspituje za njega.

Dominik Livaković - 4 VIDEO Livaković otkrio kako se osjećao poslije Argentine: "Nije mi bilo dobro od tog penala" divider

Nedavno je Villarreal prodao Rullija

Žuta podmornica nedavno je ostala bez Geronima Rullija, koji se preselio u Ajax, a imaju još i iskusnog Pepea Reinu pa im je razumljivo potrebnije malo sigurnije rješenje. Njega su, smatraju, pronašli u Livakoviću.

No, kako tvrdi Relevo, ne žele platiti baš 10 milijuna eura, koliko traži Dinamo. Zagrebački klub očito će, kao i u slučaju Mislava Oršića, morati prodati svojega ponajboljeg igrača za iznos koji je realniji za trenutačno tržište nogometaša.

Dosad se najviše pisalo o interesu Bayerna za LIvakovića, međutim iz bavarske dolaze sve slabiji signali kako bi upravo Livi mogao zamijeniti legendarnog Manuela Neuera.

Dominik Livaković Livaković umjesto Ademija: Golman Dinama zaigrao nogomet na drugoj poziciji divider

Livaković je trenutačno s Dinamom na pripremama i ne zamara se transferom:

''Ovdje mi je doista savršeno, jedini uvjet za novi klub mi je da standardno branim, a gdje, to je manje bitno'', rekao je nedavno u intervjuu za Dnevnik Nove TV.

Prisjetite se intervjua s Livijem:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider