Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele ga u Italiji

Josip Brekalo sve bliže povratku na Maksimir? Talijanski novinar objavio nove detalje transfera

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo ima ponudu Dinama i iz Italije.

Josip Brekalo (Foto: Afp)

Završila je epizoda Josipa Brekala u Wolfsburgu. Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ne računa na njega, tako da će povremeni hrvatski reprezentativac već ove zime preseliti u novi klub.

Hoće li se vratiti u talijanski nogomet, spominje se interes Fiorentine ili pak u Dinamo koji je pred njega stavio ugovor na tri godine, mogli bismo uskoro saznati.

Talijanski novinar Nicolo Schira oglasio se na službenom Twitteru profilu i podijelio novosti glede povratka na Maksimir. Otprije je poznato da su mu Modri ponudili ugovor do 2026., ali i postavili uvjet da žele povratnu informaciju u roku 72 sata.

Luka Modrić VIDEO Realova zvijezda prigovorila Modriću, a on mu pokazao srednji prst divider

Rok se bliži svom kraju, a Brekalo je, navodno, čekao Fiorentinu. Jesu li pregovori na relaciji hrvatskog nogometaša i talijanskog kluba zapeli, teško je reći, ali sasvim je sigurno kako postoji napredak glede njegovog povratka na Maksimir.

Ugovor za Brekala je spreman, a s njemačkim bundesligašom su dogovorili da će imati postotak od sljedećeg transfera.

Josip je napustio Maksimir u ljeto 2016. godine nakon samo 11 nastupa za prvu momčad Dinama. Wolfsburg je za tada 18-godišnjeg Brekala platio 10 milijuna eura, a danas Transfermarkt procjenjuje Josipu vrijednost na 7,5 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider