Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
službeno kroz dan

Osijek prodao trećeg kapitalca ove zime, Bijelo-plavi će dobro zaraditi na Ivušiću

Dosadašnji golman Osijeka odlazi u ciparski Pafos, sve bi trebalo biti službeno zaključeno kroz dan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golman hrvatske reprezentacije, Ivica Ivušić, ipak odlazi iz Osijeka u ciparski Pafos. Osječani će zaraditi 2.000.000 eura fiksno od odštete i još nešto kroz bonuse koje bi trebao lako ostvariti, poput nastupa i uspjeha njegovog novog kluba.

gol expired Neočekivani transfer Ivice Ivušića: Osijek je prvu ponudu odbio, ali stiže nova? divider

Ovako će postati 11. najskuplji izlazni transfer kluba, a s bonusima će vjerojatno ući među deset najskupljih. Već sad je najskuplje plaćeni igrač u povijesti svog novog kluba jer je dosadašnji rekorder, veznjak Moustapha Neme plaćen 1.500.000 eura.

Treći kapitalac koji odlazi ove zime

Govore kako se momčad gradi od golmana, a upravo to napravio je prvi operativac Ciprana Gaizka Mendieta jer je dugo želio golmana Vatrenih, koji oko vrata nosi katarsku broncu. Osječani su odoljeli na par uvodnih pokušaja Ciprana, međutim ovo je bio novac koji nisu mogli odibiti.

Momčad Osijeka Raspad Osijekovih ambicija: Mađari zatvorili novčanik, evo koliko će dobiti za Belju i tko je sljedeći za prodaju divider

Osijek se drastično oslabio ove zime jer je već treći kapitalac oslabio kadar koji je započeo tekuću sezonu, Dion Drena Beljo otišao je u Augsburg, a Laszlo Klinheisler Panathinaikos, Ivušić će pak preseliti na Cipar, u novi klub s kojim bi trebao potpisati ugovor kroz srijedu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider