Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko bi to odbio?

Messi dobio spektakularnu ponudu: Sunce, more, hrpa milijuna i – vlasnički udio u klubu!

David Beckham zove Lionela Messija u Inter Miami.

Miami (Foto: Afp)

Na prve naznake narušenog odnosa između PSG-a i Lionela Messija odmah su reagirali oni koji imaju dovoljno sredstava da u svoje redove dovedu argentinskog čarobnjaka.

Podigle su se obrve čelnicima nekolicine svjetskih klubova koji bi ovo ljeto htjeli angažirati Messija ukoliko se on, a zasad sve ide u tom smjeru, raziđe s PSG-om i postane slobodan igrač.

U prvi plan odmah je iskočila Barcelona koja se ne može upustiti u utrku s prebogatim šeicima, ali može računati na sentimentalnost Messija i njegove obitelji – supruge i sinova kojima je katalonska prijestolnica (p)ostala dom.

Nedavno se pojavila priča da Al-Hilal iz Saudijske Arabije želi Messija i nudi mu najveću plaću u povijesti nogometa, znatno veću nego što u redovima njihova gradskog rivala Al-Nassra zarađuje Cristiano Ronaldo.

Najnovija destinacija s kojom se povezuje Messija je – Miami. Kako piše Independent, tamošnji klub Inter Miami, koji se nalazi u vlasništvu Davida Beckhama, u sklopu svojih nastojanja da ga dovedu, nudi Messiju vlasnički udio u klubu. Jasno, pristane li Argentinac na njihovu ponudu, imao bi lukrativnu plaću, u rangu onog koliko bi zarađivao u Saudijskoj Arabiji. Nije u cijeloj priči nevažan detalj niti izvrsni uvjeti života i klima koja prevladava na Floridi.

Beckham je svjestan koliko bi možebitni Messijev dolazak donio Inter Miamiju koristi. Njega vidi kao ključnu figuru koja može stvoriti nove veze s latinoameričkom nogometnom zajednicom, a bude li tako, od toga bi u budućnosti profitirali svi, pa i suvlasnik Messi.

Igor Bišćan postao je novi trener Dinama. Što kažete?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider