Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mercato

Gasperini šokiran jučerašnjim danom: ''Trojica mojih igrača nisu ispuštala mobitel iz ruku, nadali su se transferima''

Gian Piero Gasperini osvrnuo se na prijelazni rok koji je jučer i službeno završio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Atalante Gian Piero Gasperini jučer je očito imao zanimljiv dan iza sebe. Atalanta je relativno malen klub u okvirima Italije i osuđeni su prodavati igrače kako bi klub financijski bio stabilan.

gol expired Gorica dovela pojačanje iz engleske Premier lige: Radi se o kapetanu mlade reprezentacije divider

Atalantini igrači bili su tražena roba na tržištu, a pogotovo Jeremie Boga koji je bio na meti Leicester Citya, a Gasperini tvrdi da je gotovo cijeli dan proveo na svom mobitelu nadajući se transferu.

"Drago mi je da je prijelazni rok završio," rekao je Gasperini na press konferenciji nakon sinoćnje pobjede nad Torinom koju je propustio spomenuti Boga.

gol expired Može li se u Osijeku dogoditi renesansa? divider

"Hans Hateboer, Maehle i Boga proveli su dan na svojim telefonima, čekajući da odu negdje drugdje, ali sada je tržište zatvoreno i znamo s kojim igračima idemo u sezonu."

Oproštaj Iličića

Sinoć se Josip Iličić oprostio od navijača Atalante, bio je to uistinu emotivan trenutak za Slovenca koji se već neko vrijeme bori s problemima van nogometnog terena.

"Najvažnije mi je da se oporavio kao osoba. Sjećam se kad sam ga posjetio u bolnici 2020., nije imao puno snage. On je 34-godišnjak koji može učiniti izvanredne stvari u životu, također i kao nogometaš", zaključio je trener Atalante.

Pašalićeva Atalanta odlično je krenula u sezonu i trenutno se nalaze na vrhu poretka Serie A.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider