Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova prilika

Jedan od najskuplje plaćenih promašaja Barcelone otišao u Aston Villu

Aston Villa je pristala pokriti veći dio njegovih primanja pa će Barcelona sad moći registrirati Ferrana Torresa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona nastavlja užurbano iskrcavati utege iz svog rostera, a jedan od najvećih problema kluba, skupi Brazilac Coutinho pristao je drugu polovicu sezone odraditi na posudbi u Aston Villi. Jedan od najskuplje plaćenih promašaja u nogometnoj povijesti ide na polugodišnju posudbu…

Engleski mediji javljaju kako je prihvatio doći zbog novog šefa i svog bivšeg suigrača, Stevena Gerrarda, a u Premier ligu se vraća prvi put poslije odlaska iz Liverpoola u transferu vrijednom 135.000.000 eura 2018. godine.

gol expired Raiola obećao Haalanda Barceloni pod jednim uvjetom: Odbio Real jer ne želi igrati s Mbappeom divider

Coutinha su tražili brojni premierligaški klubovi, ali Aston Villa mu je ponudila najbolju perspektivu i odlučio je potpisati za njih. Navodno će klub iz Birmnghama pokrivati veći dio njegove plaće, još se ne zna koliko, a morali su ga se riješiti jer u suprotnom ne bi mogli registrirati najnovije pojačanje – Ferrana Torresa iz Manchester Cityja plaćenog 55.000.000 eura.

"Tražilo ga je još pet klubova u Premier ligi. Sjajan je nogometaš i drago mi je da ćemo se ponovo susresti“, rekao je trener Aston Ville i Coutinhov bivši suigrač.

gol expired Nekad je vrijedio 70 milijuna eura, a danas tek dva: Kako je zvijezda Barcelone prokockala karijeru? divider

Brazilac i njegov novi šef dijelili su svlačionicu još dok je Gerrard bio igrač u Liverpoolu. Coutinho je za Redse odigrao 201 utakmicu i zabio 54 gola. Inače, Coutinho je drugo najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone, a sad se trebaju riješiti još najskuplje pogreške u povijesti - Ousmanea Dembelea.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider