Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznat iznos

Vušković u Ženevi oduševio gazdu bogatog premierligaša: Procurilo koliko je spreman platiti za njega

Chelsea je navodno spreman ponuditi 13,5 milijuna eura za Luku Vuškovića.

Luka Vušković (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

O interesu najvećih europskih klubova za Hajdukova dragulja Luku Vuškovića piše se praktički otkako je stupio na juniorsku scenu, a otkad može igrati za seniore, njegove utakmice hodočaste skauti gotovo svih giganata sa Starog Kontinenta.

Juniori Hajduka VIDEO Juniore Hajduka dočekala ludnica na Rivi: Pogledajte kadrove vatrenog dočeka divider

Najčešće se spominjao Manchester City, a navodno se za njegove usluge sprema i transferni "El Clasico" između Reala i Barcelone, no engleski mediji pišu kako je Chelseajev bogati gazda Todd Boehly odlučio ponovo odriješiti kesu, ovaj put za talentiranog stopera Hajduka koji se savršeno uklapa u njegov plan.

Chelsea želi najbolje europske klince, za Vuškovića nudi 13,5 milijuna eura

Navodno je spreman ponuditi Bilima 13.500.000 eura za Vuškovića jer planira na Stamford Bridge dovući najtalentiranije svjetske klince. Branič Hajduka svakako odgovara tom opisu, a engleski mediji dodaju kako bi taj iznos trebao biti dovoljan da Chelsea pogura u vodeću poziciju u utrci za njegov potpis.

Rokas i Mindaugas Pukštas VIDEO Najemotivnija snimka s finala: Otac mladog hajdukovca došao je čak iz Oklahome divider

Vuškovića su pratili protekli vikend i u ponedjeljak na velikom finalu juniorske Lige prvaka protiv AZ-a, a već jutros stižu vijesti kako su odlučili uskoro poslati ponudu za talentiranog stopera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider