Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedva su dočekali

Navijači slave odlazak bivšeg dinamovca: "Je li to Forrest Gump koji samo može trčati i ništa više?"

Lirim Kastrati napustio je Legiju i potpisao za MOL Fehervar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši igrač Dinama Lirim Kastrati napustio je Legiju, i to nakon samo godinu dana boravka u Varšavi potpisavši za mađarski MOL Fehervar.

Stavio je potpis na trogodišnji ugovor i tako, čini se, okončao muke navijača poljskog kluba koji su jedva dočekali njegov odlazak.

"Hvala ti na odlasku", napisao je jedan navijač Legije u komentarima ispod Facebook objave poljskog kluba da Kastrati odlazi, dok su drugi ironično dobacili: "Doviđenja legendo".

"Je li to Forrest Gump koji možete trčati i ništa više", zapitao se jedan od navijača, ali svi su se navijači složilli da će ga pamtiti po pogotku protiv Spartak Moskve u Europskoj ligi.

Nije se snašao u Poljskoj

Inače klub iz Maksimirske 128 zaradio je 1,3 milijuna eura odštete za kosovskog nogometaša koji se nije najbolje snašao u Poljskoj. U dresu poljskog velikana upisao je 24 nastupa, dva pogotka i jednu asistenciju.

Zanemariv je to učinak za brzonogog napadača koji je imao problema s disciplinom, ali, u njegovu obranu, treba reći da je stigao u Legiju u najgorem mogućem trenutku.

gol expired Hajduku sada treba sportsko čudo da skine Dinamo: Bijeli se mogu uhvatiti za jednu šansu… divider

Momčad se dobar dio sezone borila za ostanak u elitnom razredu poljskog nogometa, nakon 16 odigranih kola bili su posljednja momčad lige. Razljutilo je to vatrene navijače koji su jednom prilikom upali u autobous poljske momčadi i fizički napali igrače.

Na kraju su sezonu okončali na desetom mjestu tablice s 43 osvojena boda.

Tablica Ekstraklasa

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider