Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mercato

Barcelona se i dalje pokušava riješiti viška igrača: Francuski reprezentativac seli u Italiju?

Samuel Umtiti je pred vratima Leccea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona već neko vrijeme pokušava srezati budžet plaća i riješiti se igrača koje je Xavi prekrižio još na početku priprema. Samuel Umtiti jedan je od njih, a za njegove usluge zainteresiran je novopečeni član Serie A – Lecce.

Ivan Perišić VIDEO Ivan Perišić asitirao za novu pobjedu Tottenhama, majstorski prebacio glavom divider

Povratnik u elitni rang talijanskog nogometa mogao bi biti sjajna odskočna daska za oživljavanje karijere nekadašnjeg reprezentativca Tricolora. Produženje ugovora s Barcelonom je potpisao zimus, a kao i njegov kolega Braithwaite ne namjerava izaći iz lukrativnog ugovora koji ga veže s katalonskim gigantom sve do 2026. godine.

Mnogi klubovi bili su zainteresirani za usluge Umititija, ali i pomalo skeptični zbog kroničnih ozljeda i nedostatka prave forme. Lecce i Barcelona su već u pregovorima i navodno jako blizu dogovora. Umtiti će u Lecce stići na posudbu do kraja sezone, a talijanski klub će imati i opciju otkupa.

gol expired Branič Villarreala svjestan što ih čeka na Poljudu: ''Pritiskati će jako pred svojim navijačima'' divider

Umtiti je na Camp Nou stigao još 2016. godine, upisao je 91 nastup, ali u prošloj sezoni 2021./2022. nastupio je samo jedan jedini put u cijeloj sezoni. Francuz je na vrhuncu vrijedio 70 milijuna eura prema Transfermarktu, bilo je to u ljeto 2018. godine, a sada ga procjenjuju na samo dva milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider