Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi su oduševljeni

VIDEO Ivan Perišić asitirao za novu pobjedu Tottenhama, majstorski prebacio glavom

Ivan Perišić upisao je drugu asistenciju u dresu Tottenhama protiv Wolverhamptona.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Nogometaši Tottenhama pobjedom su otvorili 3. kolo engleske Premier lige. Na domaćem su terenu svladali Wolverhampton s 1:0, a hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić upisao je još jednu sjajnu predstavu.

Krenuo je Perišić od prve minute, a u 64. minuti dvoboja pokazao je Antoniu Conteu zašto zaslužuje mjesto u prvom sastavu. Zaradili su Spursi korner s lijeve strane i odigrali sjajnu kombinaciju za pogodak.

Aistenciju pogledajte OVDJE.

Ubacili su loptu u gostujući šesnesterac i pronašli Perišića koji se izvukao na prvu vratnicu pa prebacio loptu glavom za Kanea, kojem nije bilo teško zabiti. 

Bio je to njegov 185. pogodak u dresu Tottenhama.

Perišić upisao drugu asistenciju

Ovo je već druga Perišićeva asistencija u dresu Tottenhama. Prošlog je vikenda u šestoj minuti sudačke nadoknade bacio navijače Tottenhama u trans. Sjajno je izveo korner i pronašao Kanea koji je zabio za 2:2 protiv Chelsea u gostima.

Ponovno je Perišić oduševio navijače londonskog kluba, a jedan od njih na Twitteru je napisao da "napokon imaju krilnog braniča svjetske klase".

Bernardo Silva, Joao Cancelo i Gabriel Jesus Neraskidiva veza Cityjevih zvijezda: "Kad mi djevojka otputuje, onda živi sa mnom" divider

Za kraj dodajmo da je Wolverhampton izjednačio bizaran rekord Premier lige. Utakmicu su tako započeli sa sedam portugalskih nogometaša u sastavu, a prvi su put taj rekord postavili prije dvije godine.

Odnosno, u prosincu 2020. godine kada su, također, zaigrali protiv Tottenhama sa sedam Portugalaca u prvom sastavu.

 

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider