Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKI TRANSFER

L'Equipe tvrdi: Atletico Madrid blizu dovođenja hrvatskog nogometnog reprezentativca

Lovro Majer je na korak do odlaska u Atletico Madrid.

Galerija Lovro Majer i Mikaël Silvestre Lovro Majer Lovro Majer Lovro Majer

Ugledni francuski dnevni list L'quipe objavio je veliku vijest za hrvatski, ali i svjetski nogomet. Atletico Madrid, prema njihovim izvorima, želi kupiti Lovru Majera.

Francuzi pišu kako je ponuda za Majera poslana u Rennes, a navodno je sve blizu dogovora i Majer bi uskoro mogao na avion prema Madridu.

Majer je prošle godine za 12 milijuna eura (bez bonusa) otišao u Francusku. Odmah se nametnuo u dresu Rennesa, a ustalio se i u sastavu hrvatske nogometne reprezentacije.

Igrači Dinama slave ukazak u Ligu prvaka Mediji iz susjedstva dive se Dinamu, posebno u Srbiji: "Pokazali su kako se igra za Ligu prvaka" divider

Hrvatski veznjak za Rennes je upisao 38 nastupa, zabio je šest golova i devet puta asistirao. U hrvatskom dresu ima osam nastupa i dva gola.

Siguran je putnik za Svjetsko nogometno prvenstvo, a prije toga mogao bi zaigrati u dresu slavnog španjolskog kluba.

Liga prvaka Nikad čudniji raspored Lige prvaka: Grupna faza traje manje od dva mjeseca, a pauza čak tri i pol divider

Financijski detalji ovog transfera nisu poznati, no sigurno će otići za više od 12 milijuna eura, koliko je Rennes dao Dinamu.

Majer trenutačno prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, a izabran je i u najbolju momčad prošle sezone u francuskom prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider