Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mogu li ga platiti?

Englezi mu tepaju da je "novi Modrić": Arsenal želi dovesti Hrvata već ove zime

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer na meti je Arsenala.

Mikel Arteta (Foto: Afp)

Hrvatski nogometaš Lovro Majer, kojem tepaju da je novi Modrić, polako osvaja europsko nogometno tržište. Sjajnim igrama došao je pod radar nekolicine europskih klubova, a sada se u utrku za njim, navodno, uključio i Arsenal.

Trener londonskog sastava Mikel Arteta želi dovesti Majera, i to već ove zime, ali to neće moći tek tako odraditi. Hrvatski nogometaš ima još četiri ugovora s Rennesom, koji za svog člana traži bogatu odštetu, piše Daily Mirror.

Izvjesili su cijenu od 60 milijuna eura, a pitanje je koji europski klub može toliko platiti. Osim toga, Topnici nisu jedini koji bi voljeli imati hrvatskog nogometaša na raspolaganju.

gol expired Hoće li biti treća sreća? Ako želi povijesni uspjeh, Dinamo u Salzburgu mora ići na pobjedu divider

Spominjao se ranije interes madridskog Atletica, koji je opasno zagrizao za njega u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka, ali do transfera nije došlo. Navodno se klubovi nisu uspjeli dogovoriti, a to je otvorilo prostor ostalim klubovima.

Poslali su tako Topnici svog skauta na utakmicu Lige nacija protiv Danske, kada je Majer ekspresno zabio za veliku pobjedu Vatrenih, i ostali oduševljeni. Svjesni su kako im treba pojačanje u veznom redu, a upravo bi mladi Hrvat mogao biti taj.

Nastavi li ovako, blistava je budućnost pred Majerom. Bilo to u Arsenalu, Atleticu ili pak Juventusu…

Pogodak Lovre Majera protiv Danske

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider