Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raskinuo ugovor

Hajduk napustio još jedan prekobrojni igrač: Blizu je dogovora s ciparskim klubom

Alexander Kačaniklić seli u AEL Limassol

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sad već bivši igrač Hajduka, Alexander Kačaniklić, je raskinuo ugovor s Hajdukom, a švedski mediji prenose kako bi mogao preseliti na Cipar i nastaviti karijeru u AEL-u iz Limassola.

gol expired Pulski gradonačelnik objasnio zašto je nosio majicu koja je podigla prašinu. Podcast Utakmicu po utakmicu: "To je hajdučka majica" divider

U Hajduk je stigao zimus iz švedskog Hammarbyja, a najbolje partije u Bijelom dresu odigrao je pod Paolom Tramezzanijem, kod kojeg je odigrao 14 puta i zabio dva gola, između ostalih i onaj u pobjedi protiv Rijeke na Poljudu.

Dambrauskas ga prije Istre pogurao preko poljudskog praga

Kad je u klub došao njegov sunarodnjak Jens Gustafsson, teško se ozlijedio i nije se imao prilike nametnuti, a od početka ere Valdasa Dambrauskasa češće je na tribini nego u konkurenciji.

gol expired Sudac Pejin promijenio zapisnik, Istra 1961 se oglasila priopćenjem i najavila tužbe divider

U prošlom kolu, primjerice, šef Bilih nije ga ni poveo u Pulu na okršaj s Istrom u 1. kolu HNL-a, iako je trenutačno zdrav. Time mu je dao do znanja kako na njega ne računa i praktički ga pogurao preko poljudskog praga.

U utorak je sporazumno raskinuo ugovor s BIlima, koji je vrijedio do lipnja 2024. godine i bez odštete će potpisati za ciparski klub. Time će Hajduk uštedjeti na njegovim primanjima, a isto se nada postići odlascima Eduoka i Diamantakosa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider