Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljubić komentirao Zoričića

Pulski gradonačelnik objasnio zašto je nosio majicu koja je podigla prašinu. Podcast Utakmicu po utakmicu: "To je hajdučka majica"

Filip Zoričić ponudio je svoje objašnjenje za majicu koju je nosio na utakmici Istre i Hajduka, ali Ivan Ljubić iz podcasta Utakmicu po utakmicu ima svoje mišljenje na taj potez.

U ponedjeljak je na gol.hr-u krenula nova sezona podcasta Utakmicu po utakmicu, a naši kroničari Supersport HNL-a već u prvoj epizodi imali su pune ruke posla i čitav niz tema za obraditi.

Jedan od lajtmotiva 1. kola nove sezone HNL-a bio je detalj s utakmice Istre i Hajduka u Puli. Pulski gradonačelnik Filip Zoričić, inače Splićanin, na utakmici se pojavio u majici koja je pokrenula lavinu komentara.

Zoričić je, naime, fotografiran u majici "Sloboda navijačima", a u ponedjeljak poslijepodne na društvenim mrežama objasnio je svoj stav:

"Ne pada mi napamet pravdati se ili ispričavati, već samo iznijeti motive. Majica koju sam nosio nije nikakav performans, nego podrška ljudima kao Mate Prlić, koji su nevini ležali u zatvoru. Majica nema nikakva niti navijačka niti klupska vidljiva obilježja i koliko ja znam podrška je svim nogometnim gledateljima kojima bi se slično dogodilo", napisao je između ostalog pulski gradonačelnik.

Naš podcaster Ivan Ljubić dao je svoj komentar na cijeli događaj prije nego se Zoričić javno oglasio i ima svoje mišljenje o tom potezu.

"Ti si gradonačelnik Pule, dolaziš na stadion na koji te pozvala Istra, ne Hajduk i dolaziš u majici u čiji sadržaj neću ulaziti, ali to je hajdučka majica. To je mogla biti dobra prilika njegovom PR-u i mogli su izraditi hibridnu majicu, polovicu s dresom Istre i polovicu na kojoj je dres Hajduka. Mogao je pokazati malo više poštovanja prema građanima Pule i klubu čiji si praktički djelomični vlasnik dok sjediš na toj stolici. Smatram da je to bio loš potez s njegove strane", rekao je Ljubo u 1. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Više pogledajte u 1. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider