Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Došao lani

Nekadašnji reprezentativac Švedske odlazi iz Hajduka: Uskoro potpis, želi ga poznati klub

Alexander Kačaniklić uskoro bi trebao potpisati ugovor za Rosenborg.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju norveških medija, Rosenborg pregovara s Hajdukom oko Alexandera Kačaniklića.

Portal Nettavisen piše kako pregovori traju već neko vrijeme i službena objava transfera mogla bi uslijediti u 24 sata ili nešto duže, s obzirom na to da prijelazni rok u Norveškoj završava u petak 1. travnja.

Norveško nogometno prvenstvo, Eliteserien, počinje u subotu 2. travnja i Rosenborg se želi pojačati s Kačaniklićem, bivšim švedskim reprezentativcem (21 nastup, tri pogotka) koji je u Hajduk došao prije nešto više od godinu dana.

Sveukupno je za Splićane upisao 25 nastupa u svim natjecanjima i pritom postigao dva gola, ali njegov mandat u Splitu nije bio u skladu s očekivanjima. Umnogome su tome kumovale i ozljede pa sada Kačaniklić kao igrač s iskustvom u Premier ligi i Ligue 1 traži novi izazov u karijeri.

Čini se kako ga je pronašao u redovima Rosenborga koji je prošlu sezonu završio na razočaravajućem petom mjestu. Klub iz Trondheima u ovoj ima velike ambicije, planira se potući za naslov prvaka i Kačaniklića vide kao igrača koji bi im trebao pomoći na tom putu.

Dodajmo kako Kačaniklić ima s Hajdukom ugovor do 31. svibnja 2024. pa će Splićani u ovom poslu dobiti i odštetu, nekakav simboličan iznos jer se radi o igraču na kojeg ionako nisu računali u skoroj budućnosti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider