Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele postati Real

Marca objavila: Novi klub Cristiana Ronalda želi dovesti Luku Modrića!

Al Nassr je doveo Cristiana Ronalda, a žele i Luku Modrića i Sergija Ramosa.

Modrić, Ramos i Ronaldo (Foto: Afp)

Španjolski sportski dnevnik Marca objavio je da se na listi želja saudijskog Al Nassra nalazi i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Navode kako klub iz prijestolnice Saudijske Arabije svim silama želi postati Real Madrid Bliskog Istoka. Jasno je da pritom neće mariti za novac, koji ima na bacanje, pa bi htio Cristianu Ronaldu pridodati i njegove nekadašnje suigrače iz Reala Sergija Ramosa i Luku Modrića.

Međutim, premda službena ponuda u smjeru Reala, s kojim Modrić ima važeći ugovor, još uvijek nije stigla, Luka im je dao do znanja kako ne misli napuštati Kraljevski klub iz Madrida.

"Njegov apsolutni cilj je ostati u Realu još jednu sezonu. Na Svjetskom prvenstvu pokazao je da još ima nogometa u njemu i želi nastaviti igrati za Real. On pokazuje to na terenu svojom igrom, u tišini, vjeran svome stilu, odbijajući milijunske ponude iz Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država. Odluka je nesumnjiva, klubovima je poručio 'razgovarat ćemo 2024. godine', čime je jasno dao do znanja koji su njegovi ciljevi i čemu teži", piše Marca i dodaje:

"Inter Miami uzdiše za Modrićem, kao i za Lionelom Messijem, ali oni se obojica osjećaju dovoljno dobro da nastave igrati u eliti. Modrić je u La Ligi više od desetljeća, on je do savršenstva uspio shvatiti i ponašati se kao igrač Real Madrida. On u životu u Madridu postiže sve što želi, i na sportskoj razini i u svakodnevnom životu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider