Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lova do krova

Bolesne brojke: Pogledajte koliko će Cristiano Ronaldo zarađivati po sekundi, minuti, satu...

Cristiano Ronaldo je potpisao za Al Nassr, klub iz glavnog grada Saudijske Arabije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo stavio je potpis na najveći ugovor u povijesti nogometa. Kapetan portugalske reprezentacije potpisao je za Al Nassr, klub iz Rijada, glavnog grada Saudijske Arabije.

Iduće dvije godine Ronaldo će igrati za taj klub, a nakon toga će biti ambasador Saudijske Arabije u sklopu njihovih nastojanja da dobiju domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Ronaldov odlazak u Saudijsku Arabiju nije nešto neočekivano, najavljivalo se to već neko vrijeme, međutim ono što upada u oči jest abnormalna zarada koju će inkasirati tijekom boravka u saudijskoj prijestolnici.

Njegova ukupna godišnja zaradit bit će okruglih 200 milijuna eura, pri čemu se 75 milijuna eura odnosi na godišnju plaću, a 125 milijuna eura na prihode od sponzorstava te raznih marketinških aktivnosti. 

Zajamčeni je to iznos koji će Ronaldo dobiti, a tih 200 milijuna eura godišnje u prijevodu znači oko 16.700.000 eura mjesečno odnosno oko 548.000 eura dnevno. Po satu je to oko 23.000 eura, po minuti oko 380 eura, a po sekundi nešto više od šest eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider