Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIJE NESTAO, ALI...

Transfer i dalje moguć: Što se trenutno događa s mladim Lukom Vuškovićem?

Luka Vušković i Hajduk, koliko dugo?

Trebao je biti to biti najveći izlazni transfer Hajduka u povijesti kluba, ali zasad se nije dogodio. Zbog silnog talenta ispalo je da je on kao uvjerljivo najmlađi, ujedno i najveći dragulj Hajdukove svlačionice.

Luka Vušković trebao je Hajduku donijeti najmanje deset milijuna eura i stanje u blagajni koje omogućuje dovođenje nekih pojačanja navodno već dogovorenih, ali nikad ostvarenih.

Negdje je zapelo s tim transferima u PSG i Manchester City koji su poslali službene ponude na Poljud i sada je pitanje gdje je u svemu tome 16-godišnji dječak kojem predviđaju veliku budućnost.

Prošle je sezone nakon 16. rođendana gurnut u vatru i pokazao je da se može nositi s nekad i dvostruko starijim protivnicima. No, pokazao je i kako je još uvijek 16-godišnjak koji igra na zahtjevnoj i odgovornoj poziciji gdje se greške najviše potenciraju.

Nije isto sa 16 godina igrati ofenzivnog veznjaka bez ikakvih obaveza prema natrag i stopera kluba koji želi iskorak na svim frontovima.

Gdje je Vušković?

"Prijelazni rok traje i dalje. Nakon što je prošle sezone pregorio s utakmicama, odgovornosti i svim živim, sad ga se malo dozira. Nema potrebe da se s njim juri sto na sat i stavlja u prvi plan u ovom teškom početku sezone što se tiče rasporeda", odgovorio je Igor Ćurković gledatelju podcasta Utakmicu po utakmicu te dodao:

"A i sad postoji širina na stoperskim pozicijama sa Šarlijom, Ferrom, Diallo, Elezom… Traje prijelazni rok i svaki dan se može dogoditi neka vijest."

Spomenuo se nakon toga i "nestali" Mihael Žaper, a taj dio pogledajte u priloženom videu na početku članka. Cijeli podcast Utakmicu po utakmicu možete pogledati ispod ovog teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider