Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKO POJAČANJE

Transfer-bomba iz Splita: Kleinheisler na pragu dolaska u Hajduk!

Laszlo Kleinheisler blizu je potpisa za Hajduk.

Laszlo Kleinheisler (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Nakon što se već neko vrijeme šuškalo u nogometnim krugovima, danas je vijest procurila u javnost. Laszlo Kleinheisler na pragu je potpisa za Hajduk!

Vijest je objavio Dalmatinski portal koji piše kako je načelno sve dogovoreno, a čeka se još definitivan stisak ruke i na kraju potpis ugovora.

Ukoliko do toga i dođe bit će to veliki transfer za Hajduk, još jedan u sezoni koja je očito ocijenjena ključnom u skoro 20 godina dugom snu o osvajanju naslova prvaka.

Kleinheisler je dobro poznat hrvatskoj nogometnoj javnosti jer je četiri godine proveo u Osijeku kojeg je napustio prije godinu dana u transferu u grčki Panathinaikos iz kojeg je već početkom sezone u Hajduk stigao Zvonimir Šarlija.

Mađar je za reprezentaciju nastupio 47 puta, a u Hajduku se nada vratiti formu kakvu je nekad imao u Osijeku gdje je dugo bio najbolji ili ponajbolji igrač.

U Ateni ove sezone gotovo da nije igrao i pitanje je u kavom je fizičkom stanju, ali stiže dovoljno rano da odradi zimske pripreme u Istri.

S 29 godina Kleinheisler bi momčadi Mislava Karoglana donio veliko iskustvo te novu dimenziju u momčadi, naročito na lijevom krilu na kojem se očekivao Ivan Perišić kojem istječe ugovor u Tottenhamu, ali koji zbog teške ozljede neće biti spreman vjerojatno i do kraja ove sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider