Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki posao

Transfer-bomba: Turski velikan poslao ponudu za Ivana Rakitića

Turci navodno rade na velikom transferu. Platili bi Barceloni deset milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Turski mediji pišu da bi Ivan Rakitić mogao zaigrati u njihovoj zemlji. Turski velikan Galatasaray pripremio je pravu transfer-bombu i poslao Barceloni ponudu za hrvatskog nogometaša.

Svima je već poznato da Ronald Koeman ne želi Rakitića u svojoj momčadi za novu sezonu i poručio mu je da pronađe novi klub, a nije tajna da Rakitić silno navija za povratak u Seviilu, gdje je upoznao svoju suprugu, a kao kapetan bio vođa kluba i osvojio Europsku ligu.

gol expired Dinamo za dva milijuna eura prodao igrača u Primeru divider

No navodno pregovori između Seville i Barcelone ne teku lako jer Sevilla ne želi dati deset milijuna eura, koliko katalonski velikan traži za usluge dokapetana viceprvaka svijeta.

Turcima novac nije problem

Galatasaray bi odvojio tih deset milijuna eura za Rakitića, a sada je sve na čelnicima Barcelone, ali naravno i Rakitiću koji će odlučiti želi li karijeru nastaviti u Turskoj ili u nekom drugom europskom klubu.

Opcija je i Tottenham?

Prema pisanju engleskih medija Jose Mourinho rekao je šefovima Tottenhama da analiziraju transfer Ivana Rakitića, kojeg portugalski trener jako cijeni.

gol expired Evo koliko Messi godišnje zaradi u Barci, u garaži ima čak 15 automobila divider

"Već jako, jako dugo vam želim ovo reći. Za mene je Rakitić jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. On je fantastičan igrač na svakoji razini. Defenzivno je sjajan na desnoj strani, gdje kompenzira za Messija. Puno trči, a u posjedu lopte je fantastičan. On je jednostavan i efektivan. Ponavljam, on je među najpodcjenjenijim igračima svijeta. Želim ovaj razgovor završiti s tom izjavom jer obično pričamo o velikim igračima, a Rakitić to za mene je", rekao je Mourinho u jednom intervjuu.

Rakitić je u karijeri igrao za Basel, Schalke i Sevillu, a za Barcelonu je upisao čak 310 nastupa, 35 golova i 42 asistencije te osvojio brojne trofeje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider