Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi u Hajduk

Perišić mora na mučne pregovore s Tottenhamom, ali ovo bi mu mogao biti dodatni adut

Tottenham traži pojačanje na poziciji lijevog beka, gdje igra Ivan Perišić.

Ivan Perišić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Za transfer Ivana Perišića iz Tottenhama u Hajduk puno se toga mora poklopiti, ali posljednje informacije otkrivaju da se stvari razvijaju u dobrom smjeru.

Iz Italije stiže informacija kako je londonski klub zainterisiran za Andrea Cambiasa, nogometaša Juventusa koji je prošlu sezonu odradio na posudbi u Bologni, i to jako dobro, otkriva Sky Sports.

Zapeo je za oko brojnim europskim velikanima, a u svojim redovima rado bi ga voljeli imati Milan i Tottenham. Za usluge 23-godišnjeg Talijana morat će iskrcati visoku odštetu, barata se iznosom od 25 milijuna eura, ali zašto je to znakovito za Perišićev povratak na Poljud?

Tin Jedvaj Srebrni Vatreni ima novi klub: Nakon kratke epizode vraća se u Europu divider

Radi se o nogometašu koji pokriva deficitarnu poziciju lijevog beka na kojoj je londonski sastav, nakon ozljede Ryana Sessegnona, takoreći ostao samo na Perišiću.

No znači li to da Englezi ne računaju na Perišića, teško je reći, ali je svakako dobra vijest. Naravno, treba treba podsjetiti da se još neke stvari moraju poklopiti da se hrvatski nogometaš vrati na Poljud.

Perišić prvo mora sjesti za stol s gazdom Tottenhama Danielom Levyjem i dogovoriti raskid ugovora koji traje još godinu dana, a prema razno raznim izvorima donosi mu 6 milijuna eura plaće.

  Novak Đoković Đoković svladao Sinnera u tri seta i plasirao se u peto uzastopno finale Wimbledona divider

To je iznos kojeg se Perišić ne želi tek tako odreći, tako da će pokušati pronaći iznos koji bi zadovoljio obje strane. Bez toga nema raskida ugovora, a ni povratka na Poljud.

Barem ne ovog ljeta, a u zimu bi šanse za takvo što ipak značajno porasle. Perišiću bi ostalo šest mjeseci do kraja ugovora, ali i tri milijuna eura u džepu. Tada bi bilo puno lakše ispregovarati raskid ugovora, no vrijeme će sve reći.

Dugo je ljeto...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider