Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlična utakmica

VIDEO Tottenham zaustavio Liverpool, Kane prekinuo niz

Liverpool je preokrenuo Spurse, ali na kraju su ipak uzeli tek bod.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica 18. kola engleske Premier lige između Tottenhama i Liverpoola završila je 2:2.

U dvoboju bogatom pogocima i događajima na travnjaku domaća momčad je došla do prednosti u 13. minuti, kad je Liverpoolovu mrežu zatresao Harry Kane kojem to bio prvi gol ove sezone na domaćem terenu. Gosti su do kraja poluvremena uspjeli izjednačiti, a strijelac je bio Diogo Jota u 35. minuti.

Liverpool je do preokreta i vodstva došao u 70. minuti, kad je gol glavom postigao Andrew Robertson. No, u 74. minuti je Korejac Son Heung-Min prevario gostujućeg vratara Alissona koji je izlaskom iz kaznenog prostora pokušao spriječiti brzonogog napadača i lakoćom pogodio mrežu za konačnih 2-2.

Liverpool je tako sada tri boda iza Manchester Cityja koji je ostvario i osmu prvenstvenu pobjedu u nizu. U nedjelju su aktualni prvaci slavili sa 4:0 na gostovanju kod Newcastle Uniteda.

Vodeći pogodak postigao je Ruben Dias već u 5. minuti. Cancelo je povećao na 2-0 u 27. minuti, a Riyad Mahrez je za 3-0 bio strijelac u 63. minuti. Konačnih 4-0 postavio je Raheem Sterling u 86. minuti.

U posljednjih osam prvenstvenih utakmica momčad Pepa Guardiole je osvojila sva 24 boda uz gol-razliku 24-3.

U dvoboju Wolverhamptona i Chelseaja nije bilo pogodaka, a nakon gotovo dvomjesečne stanke u sastav aktualnog prvaka Europe vratio se Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac je u igru ušao u 65. minuti, a zamijenio je Hakima Ziyecha.

Manchester City drži prvo mjesto sa 44 boda. Liverpool ima 41 bod, a treći je Chelsea sa 38 bodova. Arsenal se probio na četvrto mjesto sa 32 boda. Tottenham je sedmi sa 26 bodova, Wolverhampton je osmi sa 25, a Newcastle je predzadnji sa 10 bodova.

Golove pogledajte ovdje

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider