Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena? Prava sitnica

Real već mjesecima pregovara, pa dobio hladan tuš: Bio bi to najveći transfer u povijesti nogometa

Real Madrid je u ozbiljnoj potrazi za pojačanjima, nakon što se pokazalo da aktualni kadar sve više gubi utrku s rivalima. Međutim, Perez će trebati izdvojiti ogroman novac.

Christian Eriksen (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nije tajna kako Real što prije želi dovesti Edena Hazarda ili Christiana Eriksena, s time da je danski veznjak u ovom trenutku dostupniji od Belgijca. Međutim, cijena koju je izvjesio predsjednik Tottenhama Daniel Levy neće se svidjeti Perezu.

Kako prenosi španjolski AS, Real već nekoliko mjeseci razgovara s Tottenhamom o mogućem transferu Christiana Eriksena u Madrid. Veznjak Spursa ugovorom je vezan do 2020. godine, ali nije uspio dogovoriti uvjete produljenja.

Burno u svlačionici Reala: Modrić i Ramos rigali vatru, Perez ide po veliku zvijezdu Luka Modrić i Sergio Ramos (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Modrić i Kroos u dresu Reala (Foto: AFP) +6 Luka Modrić i Gareth Bale (Foto: AFP)

Odnos između Reala i Tottenhama nije loš, ali Daniel Levy poznat je kao težak pregovarač. Doduše, predsjednik Spursa pristaje na prodaju Eriksena, no za tako nešto traži nevjerojatnih 250 milijuna eura, što bi Danca učinilo najskupljim igračem u povijesti nogometa.

Naravno, visoka cijena malo je ohladila interes Reala, koji u njemu vidi zamjenu za Luku Modrića, ali nije spreman platiti baš toliki iznos. No u Madridu vjeruju da  Eriksen neće pristati na produljenje ugovora, čime bi Tottenham bio prisiljen spustiti njegovu cijenu ako ga ne želi izgubiti za ništa.

Engleski mediji smatraju da bi dogovor mogao biti postignut već u ljeto ove godine, ali očekuje se da će Eriksenova cijena biti veća od 100 milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider