Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neizvjesna budućnost

Tottenham će odbiti i drugu Bayernovu ponudu za Kanea, ali novi trener upozorava: “Nemam jamstva da će ostati“

Bayern u svoje redove silno želi dovesti najboljeg strijelca engleske reprezentacije Harrya Kanea, ali i druga njihova ponuda nije zadovoljila Tottenham.

Ange Postecoglou (Foto: Afp)

Ange Postecoglou odbio je potvrditi ostaje li Harry Kane i sljedeće sezone u redovima Tottenhama. Naime, on se našao na meti Bayerna koji ga vidi kao svoju prvu želju na listi pojačanja u namjeri da poboljša svoju napadačku liniju.

Druga ponuda također nije zadovoljila Levyja

Bayern je nedavno poslao i drugu ponudu za Kanea koja iznosi 80 milijuna eura plus bonusi. Prva je bila 10 milijuna eura siromašnija i Daniel Levy ju je odmah odbio, a prema navodima engleskih medija, niti ova poboljšana neće zadovoljiti apetite Tottenhama.

Brentford VIDEO Ovo je najbrutalnija vježba u nogometu: Igrači poslije padaju kao pokošeni, hvataju zrak i zazivaju Boga divider

Levyjev odštetni zahtjev iznosi 100 milijuna eura, a pitanje je želi li Bayern toliko platiti Engleza koji za nekoliko dana puni 30 godina. Njega ugovor s Tottenhamom veže do kraja iduće sezone te bi ga tada Bavarci mogli potpisati besplatno.

S takvim stanjem pregovaračka pozicija Levyja nije bajna, kao što je u povijesti bila s Modrićem ili Baleom koje je ugovor vezao na duži period te se predsjednik Tottenhama mogao čvrsto držati svog odštetnog zahtjeva.

Situacija je složena, a Postecoglou je toga svjestan

Bayern je spreman poslati treću, posljednju, ponudu za Kanea s nadom da će ona omekšati tvrdog pregovarača Levyja. Svjestan je toga i novi trener Spursa Ange Postecoglou.

“Nemam nikakva jamstva da će ostati. Ne bih to niti očekivao“, izjavio je Postecoglou kada su ga engleski novinari pitali o transferu Kanea.

Fahd Moufi Evo kad Hajdukovo moguće pojačanje stiže u Split, procurili detalji ugovora divider

Kane će se tjedan vratiti na predsezonski trening gdje će obaviti razgovore s Postecoglouom. Kao apsolutna legenda kluba smatra se da neće forsirati transfer te će prepustiti klubovima da se dogovore oko njegove budućnosti.

"Ono što sada znam jest da je Harry dio ove ekipe i veseli se povratku“, zaključio je Australac na klupi Tottenhama u nadi da će ipak na raspolaganju iduće sezone imati svog najvažnijeg igrača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider