Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ali druge dvije...

U Madrid poslane cijene za zvijezde s Realovog popisa želja: Na jednu ćete se dobro nasmijati

Mediji špekuliraju s transferima na kojima bi Real mogao ubrzo početi raditi.

Cristian Eriksen i Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako je Real već u ožujku ispao iz borbe za sve trofeje, povratak Zinedinea Zidanea smirio je nezadovoljstvo na trofeje naviknutih navijača Real Madrida. Bio je to sjajan potez Florentina Pereza kojim je zaustavio višemjesečno mučenje svih oko kluba.

Sada navijači mogu gledati prema sljedećoj sezoni u kojoj očekuju remont u kojem bi se u svlačionicu trebala sliti neka poznata nogometna imena. Nakon godina svojevrsne štednje, barem što se onih najvećih transfera tiče, navijači očekuju da ih Florentino Perez opet razmazi nekom zvijezdom.

Nakon dolaska Zidanea krenule su špekulacije koje bi to zvijezde on htio, pa se mediji u Španjolskoj, Italiji i Engleskoj bave raznim kombinacijama. Britanski Express piše kako je Tottenham izvjesio cijenu za jednog od svoja dva najveća eksponata.

Cijena za Eriksena, sve osim ''prave sitnice''

Prvi čovjek Spursa Daniel Levy je tvrd igrač, to zna najbolje baš Perez koji je sa starog White Hart Linea doveo Luku Modrića i Garetha Balea. Njihovi nasljednici mogli bi biti Harry Kane i Cristian Eriksen, naročito ovaj potonji o kojem se dosta piše.

Maurcio Pochettino nedavno je izjavio kako bi htio dastane, a u tom smjeru ide i odluka kluba. Za Eriksena je, naime, izvješena cijena od nevjerojatnih 200 milijuna funti odnosno preko 230 milijuna eura. Toliko, podsjećamo, nije ni PSG dao Barceloni za Neymara.

Mi smo se dobro nasmijali toj cifri, jer sumnjamo da bi itko na svijetu toliko ponudio za danskog nogometaša koji je dobar, ali ne toliko dobar.

Jer, Chelsea, naprimjer, navodno cijeni Edena Hazarda na duplo manju cifru, 100 milijuna funti. I njega navodno želi Real, ali se Chelsea spreman boriti za Belgijca, naročito zbog kazne UEFA zbog koje neće smjeti kupovati u sljedeća dva prijelazna roka.

Još su najslađe na Santiago Bernabeuu odjeknula pisanja kako je Inter spreman pustiti Icardija za cifru koaj je manja od njegove odštetne klauzule. ''Samo'' 80 milijuna eura navodno traži Inter što je u usporedbi s Eriksenovom cijenom, zbilja prava sitnica.

U toj razlici u cijeni jasna je i poruka klubova. Icardi je očito na prodaju, dok Eriksen nije. No u Madridu se nadaju kako će u slučaju Eriksena i Hazarda presuditi želja igrača za Realovim dresom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider