Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema više štednje

Stiže prvo veliko pojačanje Tottenhama: Levy upozoren da brzo reagira ili neće biti dobro

Lyonov Tanguy Ndombele trebao bi postati prvo veliko pojačanje Tottenhama ovo ljeto.

Tanguy Ndombele (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas upozorio je Daniela Levyja da bude brz po pitanju dovođenja Tanguyja Ndombelea, jer bi inače cijena mogla porasti. Samim time špekulira se da će sjajni 22-godišnji veznjak biti prvo pojačanje Mauricija Pochettina ovo ljeto.

''Spursi i Lyon predložili su dodatne razgovore sljedeći tjedan. Vjerojatno će se pojaviti druga ponuda Tottenhama, za koju vjerujem da će biti prava ponuda – 70 milijuna funti s uključenim bonusima'', rekao je francuski nogometni stručnjak Julien Laurens.

''On je savršen za Spurse. Upravo takve igrače voli Pochettino. Vrlo je moćan, vezni igrač koji igra od 16-erca do 16-erca te može igrati duboko bliže zadnjoj liniji'', dodao je.

William Saliba (Foto: AFP) Gotovo je sa štednjom, Tottenham ide u akciju: Više od 100 milijuna eura pripremili za pojačanja divider

Ako sve prođe u redu, Ndombele bi trebao postati tek drugo pojačanje Spursa nakon Lucasa Moure u siječnju 2018. Prvi je Leedsov Jack Clarke. Također, Ndombele bi mogao srušiti rekord kluba.

Unatoč tome što je prije početka prošle sezone ostati bez ijednog pojačanja, Pochettino je natjerao Levyja da otvori kesu i pokuša izgraditi momčad koja se može boriti za titulu. Ndombele bi svakako bio ključan dio te slagalice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider