Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbog jedne čaše

Tako to rade u Engleskoj: Tottenham identificirao navijača i odmah izdao zabranu na stadion

Engleski premierligaš Tottenham Hotspur objavio je kako je identificirao navijača koji je bacio čašu prema vrataru Chelseaja Kepi Arrizabalagi

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je identificirao navijača koji je bacio čašu prema vrataru Chelseaja Kepi Arrizabalagi tijekom nedjeljnog dvoboja Premierlige te mu zabranio daljnje dolaženje na svoj stadion.

Pri vodstvu Chelseaja od 2-0 u 65. minuti utakmice s tribine je doletjela čaša koja je za samo nekoliko centimetara promašila Kepu koji se nalazio u vlastitom petercu.

"Identificirali smo osobu odgovornu za bacanje čaše prema vrataru Chelseaja te mu odmah izdali zabranu dolaska na stadion. Nastavit ćemo i dalje poduzimati najteže moguće korake protiv svih koji se ponašaju na takav način", stoji u priopćenju Tottenhama.

Branič Chelseaja Antonio Rüdiger izjavio je po završetku nedjeljnog dvoboja kako je bio rasistički vrijeđan, a iz Tottenhama su na tu temu objavili kako i dalje "provode istragu".

gol expired Mladić za kojem luduje cijela Europa izabrao novi klub: Ispred ManUtd-a, Leipziga, Borussije i Milana divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider