Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavio klub

Neće igrati osminu finala Lige prvaka na svom stadionu: ''Ispričavam se navijačima''

Tottenham neće moći dočekati Borussiju Dortmund 13. veljače u utakmici osmine finala Lige prvaka na svom novom stadionu jer na njemu kasne radovi i neće biti gotov prije kraja veljače, objavio je engleski prvoligaš u srijedu.

Novi stadion Tottenhama (Screenshot)

U svom je priopćenju engleski klub, trenutačno treći na ljestvici engleskog prvenstva, potvrdio da će se sve domaće utakmice predviđene od danas do vikenda 16. i 17. veljače, uključujući i utakmicu Lige prvaka, igrati na Wembleyu, stadionu na kojem je Tottenham igra gotovo sve svoje utakmice "kod kuće".

"Želim se ispričati našim navijačima i zahvaliti na strpljenju", izjavio je vlasnik kluba Daniel Levy, koji je dodao da je klub u "vezi s izvođačima radova" i predstavnicima vlasti kako se odredio program testiranja koje je potrebno provesti prije inauguracije novog stadiona sa 62.000 mjesta.

Vodeći ljudi Tottenhama nadali su se da će novi stadion biti gotov u rujnu 2018., ali su radovi stalno kasnili.

Ronaldova bivša tvrdi da ima snimke i poruke koje će ga uništiti: ''Čuvala sam njegove prljave tajne godinama'' Jasmine Lennard (Twitter) Jasmine Lennard i Ronaldo (Twitter/AFP) Jasmine Lennard (Twitter) +2 Jasmine Lennard (Twitter)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider