Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hat-trick lucasa

Tottenham bez najboljih igrača lakoćom pobijedio Huddersfield, maestralni Moura "parao" mrežu

Nogometaši Tottenhama nisu imali nikakvih problema u susretu protiv već sada drugoligaša Huddersfielda.

Lucas Moura slavi pogodak s Roseom (Foto: aFP) (Foto: Afp)

Tottenham je bez Kanea, Allija, Sona i još nekih prvotimaca slavio protiv Huddersfielda u sklopu 33. kola engleske Premierlige. Bilo je 4:0 za Spurse, koji se sada okreću uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, u kojoj gostuju kod Manchester Cityja, te brane prednost 1:0 iz prvog susreta.

Zbog teškog okršaja s Manchester Cityjem prije nekoliko dana u Ligi prvaka, trener Tottenhama Pochettino odlučio je na klupi ostaviti Trippiera, Alderweirelda i Sona, dok za nastup zbog ozljeda nisu konkurirali Alli, Dier, Kane, LAmela i Winks.

Unatoč svim izostancima, Spursi su u dva navrata u kratkim razmacima postizali po dva pogotka i riješili pitanje pobjednika. Prvi pogodak na susretu zabio je Wanyama u 24. minuti, a samo tri minute kasnije Lucas je zabio prvi od svoja tri pogotka na susretu.

Na idući se pogodak čekalo do 87. minute, kada je Eriksen sjajno proigrao Lucasa, a ovaj još bolje pospremio loptu u mrežu. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade Lucas je kompletirao hat-trick golčinom u dijagonalne rašlje!

Tottenham se pobjedom popeo na 3. mjesto prvenstvene ljestvice s bodom više od Chelseaja, četiri od Arsenala i šest od Manchester United. Arsenal i United imaju po utakmicu manje.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider