Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rade na transferu

Talijani ne žele da im se opet dogodi Brekalo: Povlače rani potez za Nikolu Vlašića

Torino što prije želi kupiti Nikolu Vlašića.

Galerija Nikola Vlašić

Nikola Vlašić dolaskom u Torino ponovno je dokazao kakvu klasu posjeduje. Vlašić je ostvario transfer u West Ham, no u Engleskoj se nije snašao, pa se odlučio preseliti u Italiju.

Vlašić je u novoj sezoni već zabio tri gola i u potpunosti zaludio fanove, a i čelnike Torina. Hrvatski reprezentativac u Torino je došao na posudbu do kraja sezone s opcijom otkupa od 15 milijuna eura, a kako piše Tuttosport, Torino će pokrenuti postupak kupnje već u siječnju.

Talijani su u kratkom roku shvatili kakvog su igrača doveli, pa će zamoliti West Ham da im proda Vlašića u zimskom prijelaznom roku.

Čeka se kraj Svjetskog prvenstva

Veliku ulogu u ovoj odluci igra i nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, točnije samog Nikole, vlasnici West Hama posebno će pratiti Vlašićeve nastupe i tek onda odlučiti hoće li ga prodati već u siječnju.

Torino ne želi da im se dogodi Brekalo

Tuttosport je objavio kako Torino ne želi da im se i na Vlašiću dogodi primjer Josipa Brekala, koji je jako dobro igrao na posudbi u Italiji, no Brekalo nije htio ostati u Torinu, pa je nakon toga završio na klupi kod Nike Kovača. Da je ostao, Brekalo bi vjerojatno danas bio član udarne postave Torina kod Ivana Jurića.

Brekalu se u kratkom roku sve okrenulo, pa je ostao i bez poziva Zlatka Dalića za Ligu nacija, tako mu visi i odlazak u Katar, konkurencija je stvarno jaka.

Hrvatski navijači Ludnica u Beču, stižu Vatreni! Rasprodan stadion na kojem smo ronili suze divider

''Zahvaljujem se svima na prekrasnoj sezoni i na ovih divnih i intenzivnih devet mjeseci provedenih u Torinu. Zahvalan sam na podršci svakog trenutka ove divne avanture, zauvijek će biti u mojim mislima i srcu. Dao sam sve od sebe za uspjeh Torina, jer nošenje dresa Torina je velika čast i odgovornost. Putevi nam se razdvajaju, ali donio sam odluku'', napisao je Brekalo na svom profilu na Instagramu.

No, Brekalo je završena priča u Torinu i sva svjetla pozornice okrenuta su prema Nikoli Vlašiću, koji je u kratkom roku postao glavna zvijezda momčadi.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider