Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
pripreme za spektakl

Ludnica u Beču, stižu Vatreni! Rasprodan stadion na kojem smo ronili suze

Hrvatsku očekuju dvije utakmice u Ligi nacija, prvo Danci u Zagrebu pa ludnica u Beču.

Hrvatski navijači (Foto: Afp)

Hrvatska i Austrija u nedjelju, 25. rujna igraju dvoboj Lige nacija, a prije toga Hrvatska i Danska će snage odmjeriti u četvrtak na Maksimiru. Sve to uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Vatreni su pred zadnje dvije utakmice u skupini u jako dobroj poziciji i mogu napasti samu završnicu Lige nacija.

Ako Hrvatska pobijedi Dansku na Maksimiru, u Austriji smije i izgubiti za prvo mjesto, no uz uvjet da Danska ne pobijedi Francusku, a ako Francuska izgubi, ispada iz A skupine Lige nacija.

No, vratimo se na sami naslov ovog članka…

Hrvatsku očekuje nevjerojatna ludnica

Za utakmicu Austrije i Hrvatske u Beču ostalo je tek 100-tinjak ulaznica u prodaji, a to će se sigurno prodati i taj dvoboj će uživo pratiti 50 tisuća navijača na stadionu Ernst Happel, kojeg se baš ne sjećamo po dobrome. HNS je svoj službeni dio već rasprodao, no hrvatski navijači pokupovali su i ostala mjesta na stadionu.

Na tom terenu upisali smo najbolniji poraz u hrvatskoj povijesti, onaj od Turske na Euru 2008. godine.

Hrvati razgrabili veliki dio ulaznica

Navijači Vatrenih u Beč stižu iz svih dijelova Europe, a posebno iz Austrije, Njemačke i Švicarske. Solidan broj navijača stiže i iz same Hrvatske, pa će se Modrić, Perišić i društvo osjećati kao na domaćem terenu. Prema nekim procjenama, oko 20 tisuća Hrvata uživo će navijati za viceprvake svijeta.

Priprema se korteo

Navijači će se te nedjelje okupiti u gradu, a onda će u velikom korteu krenuti prema stadionu. To je ujedno i praznik nogometa za sve Hrvate u dijaspori, koji nemaju često priliku gledati neku hrvatsku reprezentaciju u državi u kojoj žive.

Ulaznice su se pojavile i na crnom tržištu, a dosežu cijenu od 100 eura po komadu, a u slobodnoj prodaji najjeftinija ulaznica koštala je 26 eura, a najskuplja 58 eura.

VIDEO Sažetak utakmice Danska - Hrvatska

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider