Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije imun na Bijele

Torcidin miljenik: "Cijelim sam srcem u Sarajevu, ali Hajduk... Vrijeme je"

Senijad Ibričić osvrnuo se na Hajdukove šanse za osvajanjem titule prvaka.

Senijad Ibričić (Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix)

Senijad Ibričić, proslavljeni BiH nogometaš koji je ostavio dubok trag u dresu Hajduka, trenutno obnaša ulogu sportskog direktora Sarajeva.

Ondje je ljetos preselio, i to u paru sa slovenskim stručnjakom Simonom Rožmanom s kojim je uspješno surađivao godinu dana u Domžalama. Nakon prvog dijela sezone Sarajevo se nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene tablice sa 33 osvojena boda, koliko ima i trećeplasirani Velež, a cilj im je ove sezone osigurati plasman u europsko natjecanje.

Luka Modrić VIDEO Modrić je ulazio s klupe, a onda mu je Simeone dobacio rečenicu o kojoj bruji nogometni svijet divider

Iako je potpuno posvećen svom poslu u Sarajevu, Ibričić itekako prati što se događa na Poljudu. Nada se da će Hajduk osvojiti tiulu prvaka i tako prekinuti dugogodišnji post, no tvrdi da neće biti lako:

"Cijelim sam srcem u Sarajevu, ali Hajduk... Vrijeme je. Nadam se da će Hajduk i njegovi navijači dobiti što zaslužuju. Bit će ludo, nigdje nema takve euforije. To je jako veliki klub, s velikom reputacijom, ali bit će teško, liga je teška", kazao je Ibričić u velikom razgovoru za slovensku Nogomaniu.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider