Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitne napomene

Torcida priprema posebnu koreografiju, uputili poziv svima koji večeras dolaze na sjever Poljuda

Utakmica Hajduk - Vitoria Guimaraes igra se s početkom u 21:00.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči utakmice Hajduk - Vitoria Guimaraes Torcida je uputila poseban poziv svim navijačima Hajduka koji će večeras biti na sjevernoj tribini Poljuda.

Najžešći Hajdukovi pristaše pripremaju koreografiju za koju najavljuju da će biti spektakularna. Pritom mole sve da dođu dovoljno rano na stadion i to u bijelim majicama ili dresovima, a napominju da će izvedba koreografije biti različita u odnosu na one dosadašnje.

"Izvedba same koreografije se ovoga puta razlikuje od onoga na što ste inače navikli pa vas stoga molimo da pažljivo pročitate sljedeće upute i slušate upute na samom stadionu: 

-najvažnije što morate znati je da će na pojedinim sektorima bit izmjena kartona tj. na nekim će sjedalicama biti 2 kartona dok će na ostalima biti po 1!

-na sjedalicama koje imaju dva kartona, prvo se diže karton koji nije označen brojem, a na znak sa štange dižete karton na kojem pise broj 2!

-sjedalice koje imaju samo jedan karton za vrijeme izvedbe cijele koreografije mora biti u rukama u zraku", ističu torcidaši.

Poljud je za utakmicu s Portugalcima rasprodan, više od 30 tisuća ljudi nosit će igrače Valdasa Dambrauskasa prema dobrom rezultatu za uzvrat koji će se u srijedu 10. kolovoza igrati u Portugalu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider