Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos na Poljudu

Bijesna Torcida prijetila igračima: ''Dobit ćete batine''; Carillo poručio: Neću napustiti ekipu

Hajduk je doživio šokantan poraz na Poljudu u 15. kolu HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rudeš je velikim preokretom slavio na Poljudu, a nakon poraza od posljednje momčadi HNL-a, Hajdukova trenera Joana Carrilla dočekalo je pitanje o njegovoj ostavci.

''Ne, neću napustiti ekipu. Ja imam više informacija od vas, moj ugovor je tu, ne mogu ništa učiniti, a ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem tu biti, to je na njima. Meni kao treneru ostaje da radim i mislim na sljedeću utakmicu. Mislio sam da će prvo pitanje biti kako ja vidim utakmicu'', odgovorio je Carrillo, a prenosi Dalmatinski portal.

Potom je uslijedilo to pitanje:

''Nije Rudeš dobio utakmicu u drugom poluvremenu nego smo je mi izgubili jer nismo igrali kao momčad. Na poluvremenu sam govorio da utakmica nakon 2:0 nije gotova i da moramo izaći s jasnim stavom da zabijemo treći gol. Teklić je imao jednu situaciju, a nakon što su nam dali gol, bilo je nekoliko situacija koje mi se nisu svidjele'', objasnio je Carillo.

Senzacionalni poraz Hajduka nije dobro sjeo ni Torcidi. Poslije izjednačenja Rudeša, Torcida je iz sveg glasa pjevala ''srami se, Hajduče'', a također i ''igrajte pič****'. Skandiralo se i ''Uprava odlazi'' te "dobit ćete batine", dok su na kraju utakmice prema igračima Hajduka poletjele i stolice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider