Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Snimio čitatelj

Hajdučka groznica trese Split, Torcida jedva dočekala otvoren Poljud: "Praktički svake minute prodam jedan Livajin dres"

Hajdučka groznica trese Split, Torcida je jedva dočekala prvu natjecateljsku utakmicu u 2021. godine pred navijačima na Poljudu.

Galerija Navijači ulaze na Poljud Euforija u Splitu Euforija u Splitu +1 Euforija u Splitu

Europa se poslije dvije godine vraća na Poljud. Hajduk će od 21 sat ugostiti Tobol na startu sezone u Konferencijskoj ligi, a domaći navijači čini se ne mogu dočekati prvi sučev zvižduk.

Splićani nisu igrali europsku utakmicu na svom stadionu točno dvije godine, a točno tri prošlo je od posljednje pobjede u internacionalnom natjecanju na ovom stadionu. Torcida se sprema napraviti sjajan ugođaj, izgleda, kako bi se dostojno vratila u na kontinentalnu scenu.

Livaja i Krovinović lete s police

"Praktički svake minute prodam jedan Livajin dres", pričaju prodavači u Hajdukovom fan shopu, a prenosi čitatelj gol.hr-a koji nam je poslao fotografije.

"Nemav više baš ni veličina majica, dresovi lete s polica," smije se naš čitatelj.

Na sreću svih navijača koji pristižu u njegovoj majici Livaja bi trebao startati od prve minute večeras, a u početnoj postavi bit će i nova zvijezda Filip Krovinović. Nažalost, najveća mlada zvijezda Stipe Biuk krenut će s klupe zbog problema s ozljedom.

Navijači na Poljudu prvi put u 2021.

Torcidu neće spriječiti ni stroge epidemiološke mjere jer su Bili organizirali punktove po gradu na kojima se može jeftino testirati pa će se onima koji imaju COVID putovnice, pridružiti i ljudi koji imaju negativne testove.

Također, ovo je prva natjecateljska utakmica u 2021. godini koji će Hajduk moći igrati pred svojim navijačima pa ni ne čudi toliki interes navijača.

Hajduk je 24 sata uoči utakmice prodao 10000 ulaznica, a očekuje se da će na Poljudu biti oko 15.000 ljudi.

Nije ludnica jedino u Splitu, zahvatilo je cijelu Dalmaciju...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider