Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, kakva imena

Mbappe prvi, Brozović sedmi: Pogledajte TOP koji uskoro postaje jako aktualan

Bliži nam se početak zimskog prijelaznog roka.

Najvrijedniji igrači kojima istječe ugovor (Foto: GOL.hr)

S prvim danom nove godine započinje zimski prijelazni rok. Paralelno s plaćanjem odšteta i dovođenjem pojačanja odmah sad u siječnju, klubovi mogu započeti i pregovore s onim igračima kojima na ljeto istječu ugovori.

Oni igrači kojima ugovori na sadašnjim adresama traju do 30. lipnja 2022. mogu započeti pregovore s možebitnim budućim poslodavcima. Štoviše, mogu već sad potpisati i ugovor za novi klub i da se 1. srpnja priključiti novim suigračima.

Popis takvih igrača je impresivan, a predvodi ga ponajbolji nogometaš današnjice Kylian Mbappe koji uskoro ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s PSG-om i na meti je Real Madrida.

Najvrijedniji igrači kojima istječe ugovor Najvrijedniji igrači kojima istječe ugovor (Foto: GOL.hr)

Transfermarkt je složio popis od 10 najvrijednijih svjetskih igrača koji se nalaze u zadnjoj godini ugovora sa svojim klubovima i na popisu je i jedan Hrvat - Marcelo Brozović iz Intera čija je tržišna vrijednost procijenjena na 40 milijuna eura odnosno točno četiri puta manje u odnosu na Mbappea.

Drugo mjesto na ovoj ljestvici zauzeo je Paul Pogba (Manchester United, 60 milijuna eura) dok je treći Franck Kessie (Milan, 55 milijuna eura). Slijede Ousmane Dembele (Barcelona, 50 milijuna eura), Paulo Dybala (Juventus, 50 milijuna eura), Lorenzo Insigne (Napoli, 48 milijuna eura), zatim Brozović i onda tercet koji iza hrvatskog reprezentativca zatvara TOP 10 i svi su procijenjeni na 35 milijuna eura:

Andreas Christensen (Chelsea), Niklas Süle (Bayern) i Antonio Rüdiger (Chelsea).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider