Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li on trajno rješenje?

Hajduk pronašao trenera na drugom kraju svijeta? Već se nekoliko puta povezivao sa Splićanima

Tony Popović jedan je od kandidata za klupu Hajduka.

Tony Popović (Foto: Afp)

Nogometaši splitskog Hajduka sezonu su završili na trećem mjestu, trener Jure Ivanković priveo je prvenstvo kraju, a Nikola Kalinić radi punom parom kako bi što prije pronašao trenera za novu sezonu.

Jedan od kandidata koji se spominju je Tony Popović, australski Hrvat koji je više puta bio povezivan s Hajdukom. 50-godišnji stručnjak trenutačno je strateg Melbourne Victoryja, ali nakon poraza u finalu tamošnje lige od Central Coast Marinersa ima pravo izići iz ugovora.

Naime, Popović je najplaćeniji trener A-lige s 900 tisuća dolara po sezoni, ali prema informacijama iz Australije, želi li ostati na klupi Melbournea, morati će pristati na drastične rezove, šuška se o smanjenju ugovora na ''samo'' 350 tisuća dolara.

Luka Dončić Dallas na krilima fenomenalnog Dončića sredio Minnesotu i odjurio u veliko finale NBA lige divider

Australski Hrvat već se nekoliko puta povezivao s Hajdukom, najprije 2015. godine kada je najavljivan kao osvajač azijske Lige prvaka, ali i prije tri godine kada se ipak odlučio za preuzimanje Melbournea.

Riječ je o ponajboljem australskom treneru, koji je proglašavan trenerom sezone u tri navrata, a 2014. godine osvojio je i već spomenutu azijsku Ligu prvaka s Western Sydney Wanderersima.

Njegovi sinovi Kristian i Gabriel Popović već su se okušali u Hrvatskoj u redovima Rudeša, a hoće li i otac? Uskoro ćemo saznati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Remi na Maksimiru. Što kažete na igru Plavih? 🔵🤔

📸: Damir Krajac/CROPIX
GOL! ⚽

Zakaria pogađa s bijele točke za izjednačenje. 

📸: AFP
GOL! ⚽

Salisu pogađa glavom iz kornera.

📸: AFP
GOOOOOOOOOOL! ⚽

Baturina je sjajnim pogotkom udvostručio vodstvo Modrih!! 🔵💪

📸: Damir Krajac/CROPIX