Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nada se transferu

Bjelica bacio oko na još jednog igrača iz HNL-a: Sezona karijere je iza njega, a ugovor mu ubrzo istječe

Tonio Teklić zanimljiv je Trabzonsporu.

Tonio Teklić (Foto: Pixsell)

Nenad Bjelica krajem prošle sezone preuzeo je uzde turskog Trabzonspora. Predsjednik kluba s Crnog mora odlučio je da treba smanjiti budžet, a samim time Turci svaki euro dvaput okrenu prije nego ga odluče potrošiti.

Nove vijesti iz Turske tvrde da je navodno Tonio Teklić nova želja Bjelice. Splićanin je na Instagramu počeo pratiti službenu stranicu Trabzonspora, a njegov momčadski kolega iz Varaždina objavio je fotografiju sa zanimljivim opisom.

Martin Baturina Bivši igrač Hajduka: ''Imali smo Baturinu na pladnju, Brbić nas je oštetio za 20 milijuna eura'' divider

''Posljednji ples?'', napisao je Fran Brodić u opis fotografije na Instagramu.

Trabzonspor bi mogao dobro proći

Bjelica poznaje nogometne kvalitete splitskog veznjaka, ali zna i da mu izlazi ugovor s Varaždinom sljedeće ljeto te da ga može dovesti debelo ispod tržišne cijene.

Policija ispred stadiona Maksimir Policija objavila: Jedan navijač u zoni stadiona Maksimir lakše ozlijedio policajca, privedeno 19 osoba divider

Teklića se prvotno povezivalo sa škotskim Abeerdenom, ali izgleda da bi mogao pojačati hrvatsku koloniju u Trabzonu. Teklić je bio jedan od najboljih igrača momčadi Marija Kovačevića prošle sezone, prošle sezone je u 34 nastupa upisao devet pogodaka uz dvije asistencije.

Brodić i Teklić Brodić i Teklić (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider