Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pun samopouzdanja

"Moj idući klub neće biti Hajduk, ali ja sam uvjeren da ću jednog dana biti trener Hajduka"

U posljednjem ovogodišnjem izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu gost je bio Tomislav Stipić.

Dok je secirao učinak HNL klubova u ovoj ljetno-jesenskoj polusezoni, Tomislav Stipić poseban je prostor posvetio Hajduku. U posljednjem ovogodišnjem izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu Stipić je iznio svoje mišljenje o Majstoru s mora.

"Gledao sam Hajduk u Europi, u HNL-u, u Kupu. Što reći o Hajduku? Hajduk, ako nije prvi, nije zadovoljavajuće. Hajduk je nešto više od nogometnog kluba, Hajduk je enigma hrvatskog nogometa. Vjera, religija", pričao je Stipić i potom ispalio:

"Imaju na terenu Marka Livaju, koji je dao ono nešto što treba Hajduku. Ja vjerujem da ću jednog dana biti trener Hajduka, u to sam uvjeren."

Nastavio je elaborirati:

"Samo ne znam hoću li ja u tom trenutku moći pomoći Hajduku. Možda ću doći iz dosade, možda ću doći zbog majke, možda ću biti zasićen. Što time želim reći? Hajduk na trenerskoj poziciji mora proizvesti, ukrasti ili izmisliti trenera koji će na toj poziciji poslije samo tri-četiri tjedna biti ono što je Marko Livaja na terenu izvan terena. Da će ga voljeti ljudi. Nitko nije veći od Hajduka, ali treba im trener koji neće biti na respiratoru od prvog treninga. Da se stvori takva dinamika, da to više nitko ne može zaustaviti."

U zaključku je 43-godišnji stručnjak rekao:

"U ovom trenutku ja sam uvjeren da imam sve što oni trebaju. Nemojte me krivo shvatiti, moj idući klub neće biti Hajduk, ali oni će mene jednog dana tražiti."

Cijelo specijalno izdanje Utakmicu po utakmicu s Tomislavom Stipićem

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider