Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bodovno izjednačeni

Hrvatski prvoligaš ima novog trenera: Poznato ime stiglo na klupu uz samo jedan cilj

Poslije razlaza sa Željkom Petrovićem, Div iz predgrađa imenovao je njegova nasljednika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iskusni hrvatski nogometni stručnjak Tomislav Ivković novi je trener Intera iz Zaprešića.

Ivković je već treći trener Diva iz predgrađa u ovoj turbulentnoj sezoni koju je započeo Samir Toplak, a kojeg je tijekom zimske stanke naslijedio Željko Petrović.

Budući da Petrović nije ostvario zadovoljavajuće rezultate odnosno da je u sedam kola drugog dijela sezone upisao samo jednu pobjedu, nedavno je smijenjen.

Ultimativni cilj je izbjeći ispadanje

Doveden je 59-godišnji Ivković kojemu je Inter Zaprešić četvrti HNL klub u trenerskoj karijeri, nakon što je prethodno vodio Lokomotivu, Slaven Belupo i Rudeš. Pred Ivkovića je stavljen imperativ ostanka u društvu najboljih za što će morati izbjeći posljednje mjesto na kraju sezone.

"Bit će to svakako novi izazov, jer ćemo zbog koronavirusa morati trenirati u drugačijim uvjetima od onih na koje smo navikli. Međutim, kako nama, tako i ostalima. Pokušat ćemo se pripremiti na najbolji mogući način, kako bismo bili što bolji ukoliko se prvenstvo nastavi", izjavio je Ivković za Hrvatski radio.

Do kraja prvenstva ostalo je još 10 kola, a Inter je trenutačno pretposljednji sa 17 bodova, koliko ima i posljednji Varaždin, dok mu osma Istra 1961 bježi dva boda.

Ono što je bitno napomenuti da će u završnici sezone Zaprešićani protiv obaju konkurenata za ispadanje gostovati. Moraju na noge i Istri 1961 i Varaždinu s kojima su već dvaput odmjerili snage na svom terenu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider