FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte video

VIDEO Holivudski ljepotan za kojim luduju žene diljem svijeta uzeo zlato na turniru u BJJ-u

Jedini koji se možda može nositi s Tomom Hardyjem iz glumačkog svijeta je legendarni Al Bundy, odnosno Ed O'Neill, koji ima crni pojas.

Tom Hardy (Foto: Afp)

Poznati holivudski glumac za kojim luduju milijuni žena diljem svijeta, Tom Hardy, poznat je po svojim ulogama opakih momaka na filmskom platnu, ali čini se da za te uloge ne mora puno glumiti.

Naime, Hardy doista je opasan momak, dokazao je to na nedavno održanom humanitarnom turniru u brazilskom jiu-jitsuu pomevši svoju konkurenciju.

FNC7 Sprema se MMA večer za pamćenje na jednoj od najčuvenijih pozornica u Hrvatskoj divider

Prošao je s lakoćom kroz svoje suparnike, a u finalu je slavio vrlo impresivnom polugom na ruci. Treba spomenuti kako mu konkurencija nisu bili profesionalni borci jer je bila riječ o humanitarnom turniru na kojem se skuplja novac za vojnike i djelatnike hitnih službi.

Tom Hardy Tom Hardy (Foto: Instagram)

S njim se može nositi samo legendarni Al Bundy

Hardy inače nosi plavi pojas u BJJ-u, a čovjek kojeg je porazio u polufinalu, bivši profesionalni vojnik Danny Appleton, ugodno je iznenađen njegovom vještinom.

gol expired Tyson Fury postavio ultimatum: "Skupite lovu ili ostajem u mirovini" divider

"Doista je snažan. Čovjek pomisli da će se prošetati do finala kad izvuče slavnog glumca u polufinalu, ali pošteno me pobijedio. Bio sam na šest turnira ove godine i završio sam na postolju na svima, ali Hardy je vjerojatno bio moj najžešći suparnik", pohvalio ga je Appleton.

Jedini koji bi se možda mogao nositi s Hardyjem u uličnoj tučnjavi od holivudskih kolega je legendarni Al Bundy, odnosno Ed O'Neill, koji ima crni pojas pod Rorionom Graciejem.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider