FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
spektakl u puli

Sprema se MMA večer za pamćenje na jednoj od najčuvenijih pozornica u Hrvatskoj

U ACI marini Pula je najavljen najveći borilački spektakl u domaćoj MMA promociji te ujedno i jedan od najznačajnijih sportskih događaja u Hrvatskoj ovog rujna – Fight Nation Championship (FNC7).

FNC7 (Foto: Srećko Niketić/Pixsell)

Borilački spektakl FNC 7 su na konferenciji za medije najavili Zelg Galešić, bivši borac i MMA trener u klubu "Trojan Istra“ te borci kluba Ivan Vitasović, Daniel Bažant i Andi Vrtačić.

Jedan od suorganizatora i glavnih sponzora događaja je najveći lanac marina na Mediteranu, ACI d.d., u čije je ime na konferenciji sudjelovao i član Uprave, Ivan Herak. Okupljeni su zajedno najavili najuzbudljiviji program dosad, s čak tri borbe za naslov prvaka, a ništa manje nije ni prikladno za jednu od najčuvenijih pozornica u Hrvatskoj, ali i ovom dijelu Europe.

U subotu 3. rujna, jedan od najljepših i najbolje očuvanih rimskih amfiteatara na svijetu ponovno će oživjeti svoju antičku slavu kada će ugostiti najveći domaći MMA spektakl, Fight Nation Championship (FNC 7).

Gladijatori modernog doba spremaju se pružiti večer za pamćenje

"Gladijatori modernog doba“, kako ih se popularno zna osloviti, publici će pružiti večer za pamćenje uz dosad najjači program i čak tri borbe za pojas, pri čemu će domaće navijače i zaljubljenike u mješovite borilačke vještine posebno oduševiti činjenica da se za naslov prvaka bore upravo tri domaća borca iz kluba "Trojan Istra“. Titulu prvaka teške kategorije branit će Ivan Vitasović, a titulu prvaka perolake kategorije Daniel Bažant, dok će Andi Vrtačić nastupiti kao izazivač za pojas srednje kategorije.

"Zahvalni smo na ACI-jevoj podršci i vjerujemo da ćemo zajedničkom suradnjom doći do velikih novih uspjeha“, poručio je Zelg Galešić, bivši borac i trener MMA kluba "Trojan Istra“.

Sportska događanja ovakvih razmjera uvijek su posebno praćena i od strane većih globalnih liga, promocija i medija, što predstavlja važan oblik promidžbe Pule i Republike Hrvatske po vrhunskom sportu i veličanstvenim znamenitostima.

FNC7 FNC7 (Foto: GOL.hr)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider