Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OVO MORATE POGLEDATI

VIDEO Suludo rastrošni vlasnik Chelseaja urnebesno ismijan u animiranom filmu

Nećemo pogriješiti ako kažemo da je transfer politika Todda Boehlyja nešto do sada neviđeno u nogometu.

Screenshot (Foto: Screenshot)

U novijoj povijesti nogometa susretali smo se s mnogim vlasnicima ili direktorima klubova koji su u nekim prijelaznim rokovima trošili više nego što bi trebalo.

Zapravo, susreli smo se s puno onih čija je transfer politika bila teško objašnjiva. Ipak, Todd Boehly, američki vlasnik Chelseaja, je nešto potpuno novo, jedna nova vrsta vlasnika nogometnog kluba. I to nikako pozitivna vrsta.

Više ga nitko ne shvaća ozbiljno

Njegova rastrošnost i gomilanje igrača tema su raznih tekstova i rasprava, uostalom i mi smo ga se nekoliko puta dotakli, ali rijetko tko ga je do sada prikazao tako dobro kao ekipa s nogometnog dijela Bleacher Reporta, posljednjih mjeseci sve aktivnija po pitanju animiranja nekih nogometnih dogodovština.

Todd Boehly i Naomi Campbell Američki milijuni novog Chelseajeva vlasnika: Boehly nakon samo pola godine suludom potrošnjom srušio sve rekorde divider

Tako su odlučili na svoj način prikazati Todda Boehlyja i njegov način obavljenja transfer politike, odnosno crtanim filmom u kojem su objasnili na koji način on kupuje te kako dolazi do informacija. Nezaobilazni likovi su menadžeri glavnih rivala, ali i Fabrizio Romano, za kojeg se čini da bi mogao biti ključan Boehlyjev "agent".

Nećemo previše duljiti s ovim opisom, najbolje da filmić pogledate sami. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider