Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I to od prve minute

Tudor sve iznenadio: Debitirao klinac za kojeg su mnogi prvi put čuli

Mladić se našao u početnoj postavi na gostovanju u Puli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U grčevitoj i borbenoj utakmici Hajduk je uspio iz Pule odnijeti sva tri boda koja će mu dobro doći u borbi za drugo mjesto u HNL-u.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Mijo Caktaš, ali dan poslije nije Hajdukova desetka ime o kojem se priča već jedan njegov mladi suigrač.

"Mogu ja još i bolje"

Mario Čuić, 19-godišnji veznjak upisao je svoj debitantski nastup za Hajduk i to od prve minute, a izašao je u 66. kada ga je zamijenio Stanko Jurić.

"Trener mi je na treningu prije utakmice rekao da ću igrati i to od prve minute, iznenadio me malo. Bilo je pozitivne treme, ali opustili su me dosta i suigrači i trener", izjavio je za hajduk.hr Čuić.

"Osjećaj je stvarno poseban, to je jedna jako velika stvar. Jako mi je drago što mi je trener pružio šansu, pogotovo u prvih 11, a drago mi je da smo pobijedili, to je najvažnije. Za debitantski nastup sam zadovoljan svojom igrom, ali može to još bolje", poručio je talentirani veznjak.

Jedan brat je također u Hajduku

Mario je inače iz mjesta Brišnik pokraj Tomislavgrada u Bosni i Hercegovini i najstarije je od petero djece u obitelji Čuić. Brat Filip također je u Hajdukovoj Akademiji, a druga dva brata igraju u HNK Tomislav u Tomislavgradu. Da je cijela obitelj u nogometu, potvrđuje i to što im je otac Tomislav bio dugogodišnji sudac.

Čuića je, poput još nekolicine igrača iz druge momčadi Hajduka i juniora, trener Igor Tudor priključio prvom sastavu nakon što se vratio na Poljud. On već ima profesionalni ugovor s Hajdukom, koji traje do 30. lipnja 2024. godine.

Budući da Hajduku jedna, uvjetno rečeno, lakša utakmica - poljudski sraz s Varaždinom - neće biti iznenađenje ukoliko Čuić i u tom dvoboju dobije pravu minutažu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider