Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema puno opcija

ANKETA Tko bi mogao naslijediti Čačića? Privremeno rješenje ili povratak miljenika navijača su najrealniji

Dinamo bi uskoro mogao tražiti novog trenera, ali trenutačno na tržištu rada nema prevelik izbor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo porazom od Šibenika i ispadanjem iz Hrvatskog kupa zaokružio je krizu koja traje već šestu utakmicu, u tom razdoblju Modri su dobili samo Rijeku i trenerska stolica Ante Čačića se opasno zatresla.

Čačić nije sam podnio ostavku jer planira izvući masnu odštetu koja mu se sprema, a kako se on nije sam smijenio poslije utakmice, uprava je još u srijedu uvečer sjela na sastanak i čini se odlučila smijeniti ga, a sad se postavljaju pitanja tko bi ga mogao naslijediti.

Ante Čačić Izvori iz Maksimira otkrivaju: Ante Čačić je bivši! divider

Nema previše opcija slobodnih

O mnogim imenima koja su u opticaju se već dugo spekulira, ali njihova se situacija bitno izmijenila od vremena kad ih se spominjalo kao moguće opcije na plavoj klupi.

Velika želja Modrih bio je Matjaž Kek, koji je zbog svog uspjeha s Rijekom već godinama na Dinamovom radaru, međutim njegova situacija na klupi Slovenije se u međuvremenu stabilizirala i sad je vjerojatno dalje od Dinama, nego što je ikad bio.

Ante Čačić ANKETA Ante Čačić nije ponudio ostavku, treba li ga Dinamo zadržati do kraja sezone? divider

Slično je i s Igorom Bišćanom, koji se spominjao kao moguće rješenje Darija Šimića. Njih dvojica su privatno u odličnim odnosima, a Bišćan je svakako ime koje svojim rezimeom zaslužuje priliku na klupi najtrofejnijeg hrvatskog kluba, no on pred sobom ima Euro do 21 godine i trenutačno ne razmišlja o drugom poslu.

Bjelica ili netko od pomoćnika

Bivši trener Lokmotive Goran Tomić spominjao se kao moguća opcija još prije nego je došao Čačić, ali on zbog klauzule u ugovoru s Rijekom nije mogao sjesti na klupu kluba u HNL-u i trenutačno vodi klub u Saudijskoj Arabiji. Koketiralo se i s imenom Sergeja Jakirovića, međutim on je sad na klupi Rijeke.

Ante Čačić Ako Dinamo smijeni Čačića, tko bi mogao biti idući trener? Nekoliko je imena u opticaju divider

Takva situacija mogla bi dovesti do odluke da se ne srlja s odlukom i postavi nekoga od Čačićevih pomoćnika, a kao najizgledniji kandidati u tom slučaju iskaču Roy Ferenčina i Alen Peternac.

Ime koje nekako iskače u prvi plan je ono bivšeg šefa Nenada Bjelice, koje još uvijek zazivaju mnogi navijači u Maksimiru i koji je imao velikih uspjeha u svom prvom mandatu. Znamo kako je on završio, ali sad u klubu više nema čovjeka s kojim se Bjelko zakačio i vrata za njegov povratak su otvorena.

Tko bi trebao naslijediti Antu Čačića?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider