Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drzak lopov

Titea opljačkali usred bijela dana: Ispljuvao njegove izborničke sposobnosti pa mu strgnuo lanac s vrata

Bivšem brazilskom izborniku Titeu Hrvatska je ugasila san o zlatu na Svjetskom prvenstvu, a sad je ostao bez zlatnog lanca i dobio kritiku na minuli rad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši brazilski izbornik Tite, kojem je poraz od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva bio posljednja utakmica na klupi Selecaa, opljačkan je u svojoj uobičajenoj jutarnjoj šetnji, drski lopov mu je najprije strgnuo lanac s vrata pa iskritizirao njegove izborničke sposobnosti.

Trenutačno nezaposleni 61-godišnji trener vratio se u domovinu poslije razočaravajućeg ispadanja sa SP-a u Katru od Hrvatske, međutim njegovu svakodnevnu rutinu na odmoru prekinula je krađa koja se dogodila usred bijela dana.

gol expired Spektakularna vijest iz Italije: Hoće li Mourinho postati novi izbornik Brazila?! divider

Tite je ostao bez zlatnog lanca koji je imao oko vrata pa dobio i profesionalnu porciju od lopova koji mu je čini se i jedan od najžešćih kritičara. Kad ga je opljačkao i rekao što mu ide, lopov je pobjegao s mjesta događaja.

Naciji teško pao poraz od Hrvatske

Nekadašnjem Neymarovom šefu u reprezentaciji posljednje dvije godine bile su jako teške, najprije mu je Argentina uzela Copu Americu na domaćem tlu, a zatim je ostao kratkih rukava protiv Hrvatske na Mundijalu. Da stvar bude još gola, vječni rival Argentina postala je svjetski prvak što je dodatno razbjesnilo naciju od 220 milijuna izbornika.

Pele VIDEO Pele mora ostati u bolnici, pojavila se snimka kako trenutno izgleda divider

Tite je vodio Selecao od 2016. godine do kraja nedavno zaključenog SP-a, u 81 utakmicu skupio je čak 61 pobjedu, 12 remija i sedam poraza, ali nije dobio one najvažnije utakmice i Brazilu nije donio nijedan trofej, iako smatraju mnogi je pod sobom imao jednu od najboljih brazilskih generacija u novije vrijeme.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider