Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Može do bilo koje razine''

Mlada zvijezda Barce u uzletu: ''Nevjerojatan igrač, ali malo je lud''

Thomas Tuchel označio je mladu zvijezdu Barcelone, Ousmanea Dembelea, nevjerojatnim igračem.

Ousmane Dembele (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trener PSG-a Thomas Tuchel pohvalio je nevjerojatnog Ousmanea Dembelea, ali je dodao da je zvijezda Barcelone pomalo luda.

21-godišnji Dembele suočio se s kritikama zbog svoje discipline ove sezone, ali je također pronašao formu. Naime, talentirani Francuz postigao je deset golova i upisao pet asistencija u 23 utakmice u svim natjecanjima Barcelonu.

Tuchel je radio s Dembeleom jednu sezonu u Borussiji Dortmund i rekao je kako ne sumnja u talent francuskog reprezentativca.

Burno u svlačionici Reala: Modrić i Ramos rigali vatru, Perez ide po veliku zvijezdu Luka Modrić i Sergio Ramos (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Modrić i Kroos u dresu Reala (Foto: AFP) +6 Luka Modrić i Gareth Bale (Foto: AFP)

''Ousmane je nevjerojatan igrač, on je doista talentiran. Gledao sam njegove nevjerojatne vještine na svakom treningu'', izjavio je Tuchel na konferenciji za novinare.

''On je također veliki čovjek. Pomalo je lud. Stvarno je dobar momak, ali malo lud. Voli se smijati, ali također može imati vrlo ozbiljne razgovore. Nikad mu nije dosadno'', dodao je trener PSG-a.

Dembele je tek počeo pokazivati silan potencijal koji posjeduje, a i prije nego što je stigao na Camp Nou, znao je gdje želi igrati.

''Ako je dovoljno usredotočen, može doći do bilo koje razine. Kad sam prvi put razgovarao s njim, rekao mi je da želi igrati za Barcelonu. I sada je tamo. To znači da može doseći bilo koju razinu, ali treba ostati usredotočen i poboljšavati se svaki dan'', zaključio je Tuchel.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider