Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Demantirao glasine

Osporavana zvijezda Reala odgovorila na kritike: ''Prestanite objavljivati laži i gluposti o tim stvarima''

Nakon mirne večeri za Belgiju u četvrtak, vratar Reala Madrida Thibaut Courtois negirao je glasine kako ima napade tjeskobe i zatražio od medija da ne objavljuju takve laži.

Thibaut Courtois (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dio medija prenio je kako je Thibaut Courtois izašao na poluvremenu utakmice 2. kola Lige prvaka protiv Bruggea zbog anksioznosti, što su klub i igrač žestoko demantirali, ali glasine su ostale.

''Znam što znači biti elitni igrač. Jako sam sretan i nemam problema s anksioznošću'', rekao je Courtois.

''Odgovornost medija zahtjeva da se ne objavljuju laži i gluposti o takvim stvarima, jer na kraju dana postoje ljudi koji stvarno pate zbog tih problema. Mislim da je to nepoštovanje prema igraču i ljudima koji stvarno imaju poteškoća s time'', dodao je belgijski vratar.

Prekršaj na Kovačiću (Foto: GOL.hr) Hrvatska remizirala u Walesu, po Euro ipak u posljednjoj utakmici kvalifikacija divider

Nakon utakmice protiv Club Bruggea, Real je objavio kako Courtois ima akutni gastroenteritis zajedno s dehidracijom i neravnotežom elektrolita.

''Publika u Madridu je uvijek kritična. Mi to znamo i učinit ćemo sve kako bi izmamili njihov aplauz. Sada se dobro osjećam. Bio je to snažan napad gripe i uopće nije bio ugodan, no sada sam se oporavio te čak smršavio i nekoliko kilograma'', zaključio je Courtois.

Belgija se kao prva plasirala na Europsko prvenstvo, pobijedivši u susretu sedmog kola I skupine San Marino s 9-0 i upisavši sedmu pobjedu u skupini uz gol razliku 28-1.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider