Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon dva mjeseca pauze

Dinamovci odigrali tri međusobne utakmice, testirali ih na koronavirus: Mladi Korejac zabio golčinu

Dinamovci su zaigrali nakon dva mjeseca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak je na stadionu Maksimir održano je prvo drive-in testiranje prve momčadi Dinama na koronavirus, stoji na stranici zagrebačkog kluba.

Liječnička služba GNK Dinamo predvođena glavnim liječnikom Ivicom Smodekom odradila je kroz drive-in model testiranje uzimanjem brisa nazofarinksa igrača i članova stožera prve momčadi.

Kao što uobičajena zdravstvena i sigurnosna procedura prilikom ulaska na stadion Maksimir nalaže, svima je na ulazu prije testiranja izmjerena tjelesna temperatura.

"Radna komisija za povratak natjecanja Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluku o testiranju svih prvoligaških klubova, i to tri puta. Mi smo jutros odradili prvi krug testiranja na svih 35 osoba s popisa i sada uzorke šaljemo na analizu. Važno je napomenuti da su svi uzorci šifrirani i detaljan popis uz osobne podatke imamo samo unutar kluba", kazao je doktor Smodek.

Klubovi prve lige (GOL.hr) HNL: Raspored i satnica svih utakmica do kraja sezone divider

Dinamovci su odigrali i tri međusobne utakmice, a sudjelovale su tri momčadi - Žuti, Plavi i Mladi. 

Rezultati: Plavi - Mladi 1:0 (Kadzior 22'); Žuti - Plavi 2:0 (Hajrović 13', 28'); Žuti - Mladi 1:1 (Petković 25', Kim G. 5'). Posebno impresivan gol bio je Korejca Kima Hyun-Wooa koji je s 20-ak metara pogodio rašlje. Cijelu akciju pogledajte u video na 1:44:50.

Prvenstvo se nastavlja 6. lipnja utakmicom Hajduk - Inter, 6. lipnja igraju Istra 1961 - Rijeka i Varaždin - Dinamo, a 7.lipnja Lokomotiva - Osijek, te Slaven Belupo - Gorica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider